Guadeloupe

Verken de lokale markten van Basse-Terre op Guadeloupe

guadeloupe

Ontdek de lokale markten van Basse-Terre op Guadeloupe

Als je op Guadeloupe bent, moet je zeker de lokale markten van Basse-Terre bezoeken. Deze levendige en kleurrijke markten bieden een verscheidenheid aan verse producten, ambachtelijke producten en lokale lekkernijen. Het is een geweldige manier om de lokale cultuur en de smaken van het eiland te ervaren. Hier zijn enkele markten die je niet mag missen tijdens je bezoek aan Basse-Terre.

Marché de Basse-Terre

De Marché de Basse-Terre is de grootste markt in Basse-Terre en biedt een overvloed aan verse producten, zoals fruit, groenten, kruiden en specerijen. Je vindt er ook lokale ambachten, kleding en souvenirs. De markt is levendig en kleurrijk, en de geuren van exotische vruchten en kruiden vullen de lucht. Het is een geweldige plek om te wandelen, te winkelen en te genieten van de lokale sfeer.

Marché aux Epices

De Marché aux Epices is gespecialiseerd in kruiden en specerijen en is de perfecte plek om wat lokale smaken mee naar huis te nemen. Je vindt er een breed scala aan exotische kruiden, van pikante chilipepers tot geurige vanille. Daarnaast zijn er ook kraampjes die lokale gerechten en snacks verkopen, zodat je de smaken van Guadeloupe kunt proeven terwijl je de markt verkent.

Marché aux Poissons de Basse-Terre

Voor de liefhebbers van verse vis en zeevruchten is de Marché aux Poissons de Basse-Terre een must-visit. Hier vind je een overvloed aan verse vis, schaaldieren en andere zeevruchten, allemaal rechtstreeks van de oceaan naar de markt gebracht. De vismarkt is levendig en druk, en het is een geweldige plek om de lokale visserijcultuur te ervaren en wat verse vis in te slaan voor een heerlijke maaltijd.

Of je nu op zoek bent naar verse producten, lokale ambachten of gewoon wilt genieten van de levendige sfeer, de lokale markten van Basse-Terre hebben voor elk wat wils. Verken de markten, proef de lokale smaken en geniet van alles wat deze unieke bestemming te bieden heeft.

Interessant....