Dominicaanse republiek

Luxe bestemmingen en hotels op de Dominicaanse Republiek

Wil je genieten van een luxueuze vakantie op de Dominicaanse Republiek? Dat kan. Dit prachtige eiland tussen Cuba, Jamaica en Puerto Rico in, deelt haar grondgebied met het veel armere Haïti. Aan de kant van de Dominicaanse Republiek vind je op dit eiland een ruime selectie aan prachtige, all inclusive resorts waar je je vakantie luierend en genieten van zon, zee, strand en heerlijk eten kunt doorbrengen. Wat zijn de top accommodaties? Hieronder een lijstje met hotels en resorts die je niet wilt missen.

Tortuga Bay Hotel, Punta Cana

In Punta Cana vind je het Tortuga Bay hotel en resort. Kies je voor dit hotel, dan ontvang je al op het vliegveld van Punta Cana een voorkeursbehandeling. Het resort telt verschillende uitzonderlijk goede restaurants en maar liefst drie golfbanen van wereldklasse. De villa’s waarin je kunt verblijven, hebben een eigen jacuzzi.

Sea Horse Ranch, Cabarete

De maar liefst 250 hectare tellende Sea Horse Ranch vind je in Cabarete aan de noordelijke kust van het eiland. De villa’s die op de ranch te huur zijn, hebben allemaal een eigen privézwembad en als je dat wilt (en je het je kunt veroorloven) kun je een eigen kok en schoonmaakcrew inhuren. Natuurlijk is er een manage. Die mag op een ressort met zo’n naam natuurlijk niet ontbreken.

Xeliter Balcones del Atlantico, Las Terrenas

Aan het prachtige zandstrand bij Las Terrenas ligt Xeliter Balcones del Atlantico. Het resort telt 35 ruime villa’s die als zeer luxe bekend staan. Meer comfort vind je niet in de omgeving. Het resort staat naast zijn ruime en stijlvolle villa’s ook bekend als thuishaven van een van de mooiste en grootse openluchtrestaurants op het eiland. Alles wat je ’s avonds eet in het restaurant, werk je er de volgende ochtend gewoon weer af in een van de sportzalen van het fitnesscentrum van Xeliter Balcones del Atlantico.

Met de 787 Dreamliner op vakantie naar de Dominicaanse Republiek

Binnen het Caribisch gebied vliegt de 787 voor Tui fly naar verschillende bestemmingen zoals de Aruba,Bonaire, Curacao, Cuba en Jamaica, maar ook naar de Dominicaanse Republiek en het Mexicaanse Cancun. Elk van deze bestemmingen heeft zo zijn eigen charmes, maar als je op zoek bent naar zon, zee, strand in combinatie met heerlijke temperaturen en bijzondere culturele ontdekkingen, dan zit je in Zuid-Amerika natuurlijk goed.