Guadeloupe

Ontdek de geheime baaien van Basse-Terre op Guadeloupe

guadeloupe

Ontdek de geheime baaien van Basse-Terre op Guadeloupe

Guadeloupe staat bekend om zijn prachtige stranden, kristalheldere wateren en weelderige groene landschappen. Maar wist je dat het eiland ook enkele verborgen pareltjes heeft in de vorm van afgelegen baaien en inhammen? Vooral Basse-Terre, het westelijke deel van het eiland, herbergt een aantal prachtige geheime baaien die wachten om ontdekt te worden.

Ontdek de baai van Grand Anse

Een van de meest adembenemende geheime baaien van Basse-Terre is de baai van Grand Anse. Deze afgelegen baai is omgeven door weelderige groene heuvels en biedt een prachtig uitzicht op de oceaan. Het lange, witte zandstrand is perfect om te ontspannen en te genieten van de zonsondergang. Bovendien is de baai van Grand Anse een geweldige plek om te zwemmen, snorkelen en kajakken.

Verken de baai van Anse Deshaies

Een andere geheime baai die het ontdekken waard is, is de baai van Anse Deshaies. Deze afgelegen inham wordt omgeven door steile kliffen en weelderige vegetatie, wat zorgt voor een ongerepte en rustige sfeer. Het water is hier helder en kalm, waardoor het perfect is om te zwemmen en te snorkelen. Bovendien is de baai van Anse Deshaies ook een geweldige plek om te genieten van een picknick op het strand.

Ontspan bij de baai van Anse Tarare

Tot slot mag de baai van Anse Tarare niet over het hoofd worden gezien. Deze afgelegen baai is bereikbaar via een korte wandeling door de weelderige bossen, wat het een spannende en avontuurlijke bestemming maakt. Eenmaal aangekomen bij de baai, word je beloond met een prachtig zandstrand en kristalhelder water. De baai van Anse Tarare is perfect om te ontspannen en te genieten van de rustige omgeving.

Laat je verrassen door de geheime baaien van Basse-Terre op Guadeloupe en ervaar de ongerepte schoonheid van deze verborgen pareltjes. Met hun afgelegen en rustige sfeer bieden deze baaien een onvergetelijke ervaring voor elke reiziger die op zoek is naar een unieke en authentieke eilandervaring. Dus pak je strandtas in en ga op avontuur om deze prachtige geheime baaien te ontdekken!

Interessant....